Vrijwilliger worden

OPGELET: door de enorme hoeveelheid aan aanvragen, zijn wij genoodzaakt om de inschrijvingen even stop te zetten. We behandelen eerst alle aanvragen en stellen het formulier nadien terug open. Dank voor jullie groot enthousiasme!

In afwachting van het openstellen van het formulier kun je hier je e-mailadres nalaten. Dan brengen we je op de hoogte als de inschrijvingen opnieuw open staan. 

Ik wil mijn e-mailadres nalaten. 


Wil je je aanmelden als vrijwilliger binnen politie Oostende?  Zin om de postverdeling of de kantinewerking op jou te nemen en nieuwe mensen te leren kennen? Bezorg ons jouw aanvraag via het formulier 'aanvraag vrijwilligerswerking politie Oostende', te vinden onderaan deze pagina.

Ontdek hier wat de vrijwilligerswerking voor jou kan betekenen

Kantinewerking

1 à 2 keer per week help je met zijn tweetjes mee in de kantine en dit van 10u30 tot 14u. Je schenkt onze medewerkers graag een warme kop soep in of je bezorgt hen hun broodje, al dan niet vergezeld van een gezellige korte babbel. Je volgt de voorraad op, doet de nodige aankopen en ruimt de vaat op.

Postbedeling

1 à 2 keer per week kom je tussen 13u30 en 15u logistieke ondersteuning bieden. Met de wagen ga je langs bij de verschillende wijkkantoren om de binnenpost op te halen en te verdelen. Op die manier werk je mee aan een vlotte communicatie en informatie uitwisseling binnen onze zone.

Bedanking

Omdat wij geen vergoeding kunnen voorzien, bedanken wij onze vrijwilligers op andere manieren. Zien we jou binnenkort op ons vrijwilligersontbijt of een etentje? Bovendien is het hoe dan ook een plezier om te werken binnen ons warm politiekorps. 

JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.