Test jij even uit of je politielaarzen aantrekt? Kom de sportproef proberen

Nog even door die examens bijten en dan sluit je een hoofdstuk af. Heb je al gedacht over wat je volgend schooljaar wil gaan doen? Misschien is een loopbaan binnen politie Oostende wel iets voor jou? Ben jij recht door zee, een doener, neem je graag initiatief en werk je graag samen? Dan hebben wij misschien wel een job voor jou!

Kom de sportproef proberen

Moet je daar geen proeven voor afleggen om bij politie te starten? Hoe gaat dat in zijn werk? Hoe ziet de opleiding eruit? Nog een pak vragen waar jij het antwoord op wil weten? Kom dan de sportproef proberen, die je steeds dient af te leggen tijdens de selecties. Op die manier maak je kennis met de selectie en het af te leggen traject. Nadien bekom je aan onze infostand alles wat je wil weten en ontdek je welke openstaande plekken er zijn binnen ons korps.

Hoe, wat, waar?

Kom langs op woensdag 29 juni in het sportcentrum Koninklijke stallingen tussen 14 uur en 17 uur. Na een korte opwarming, kan je deelnemen aan de fysieke sportproef. Dit onder begeleiding van onze beroepenvoorlichter die ook sportles geeft aan de West-Vlaamse Politieschool.

Smeer je kuiten in

We werken met tijdsblokken van een halfuur. Schrijf je hier in op het tijdstip dat voor jou past. Kan je niet wachten en wil je nu al meer weten? Neem dan een kijkje in  onze rubriek 'werken bij politie' en vind meteen de eerste antwoorden op jouw vragen.

Wij kijken alvast uit naar je komst en hopen je te verwelkomen!
Tot dan?

(foto: federale politie)

Gepubliceerd op dinsdag 24 mei 2022 14.30 u.