Recherche zoekt versterking voor 'Financial Crime Unit'

Bijt jij je graag vast in een dossier? Wil je diepgaande onderzoeken voeren naar economische, fiscale en financiële misdrijven? Dan is dit je kans: onze recherche zoekt een nieuw teamlid voor de ‘Financial Crime Unit’, onderdeel van de sectie vermogenscriminaliteit.

De FCU bestudeert misdrijven die behoren tot het segment ecofin en faillissementen, en spoort bijvoorbeeld proactief malafide vennootschappen en personen op. Als rechercheur ontdek je knipperlichten bij het doornemen van een balans, boekhouding of jaarrekening. De vennootschapswetgeving ken je als je broekzak. Gezien de technologische evolutie en onderzoek in het bijzonder, ben je verder bereid je verder te bekwamen in GSM-technologie, LCCU-materie, cybercrime en andere evolutieve technieken.

Wie we zoeken? Wel, je bent klantgericht ingesteld, en communiceert op een open en positieve manier. Samenwerken binnen je eigen afdeling en over diensten heen is voor jou geen probleem. Integriteit en discretie draag je hoog in het vaandel.

Ben je al actief in het operationeel kader van de politie? Ben je geprikkeld? Lees alle info rustig na via Mobiliteit in Portal met de toepassing SaRA. 

Nog vragen? Neem dan contact op met CP Kris Dubois via kris.dubois@police.belgium.eu.

Gepubliceerd op vrijdag 27 januari 2023 11.31 u.
JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.