Onze troeven

Onze troeven

Recht door zee

Dat is onze leuze! We zijn doeners, nemen initiatief, zijn rechtuit en vernieuwend. We zoeken steeds naar oplossingen en proberen nieuwe technologieën uit. Samen zorgen we voor een veilige, leefbare stad en doen we ons best om criminaliteit een halt toe te roepen.

Oog voor groei, opleiding en training

Vanuit het korps krijg je de kans om permanent bij te leren, opleidingen te volgen en door te groeien naar die graad of functie waarin jij je ding wil doen. Je staat zelf aan het stuur van je eigen ontwikkeling en wij zorgen voor de nodige ondersteuning.
Voor permanente training beschikken we ook over onze eigen trainingssite met een hondenkennel, judozaal, schietstand en simulatieruimte.

Politie Oostende iets voor jou?

Oostende is een bruisende 'Stad aan Zee' met veel variatie en grote troeven. Er valt altijd wat te beleven! Dit zorgt voor een grote afwisseling binnen je takenpakket. Hou je van de dynamiek van het interventiewerk of ben je liever verantwoordelijk voor een wijk? Ben je een speurder en is recherchewerk meer je ding? Als dat nog niet genoeg is, hebben we nog verkeershandhaving, onze befaamde strandpolitie, een sociale cel, de speciale interventie-eenheid ... Hiernaast hebben we ook heel wat burgerfuncties. Voor elk wat wils dus!

We zijn een groot korps dat vooruit wil en oog heeft voor vernieuwing. We werken vanuit een gloednieuw commissariaat en beschikken over een moderne infrastructuur. Je komt terecht in een hecht en authentiek team met toffe collega's die steeds voor je klaarstaan.

 

Politie Oostende? Dat zijn wij!

 

Meer ontdekken?

Volg ons op sociale media!

FACEBOOK  YOUTUBE INSTAGRAM LINKEDIN

JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.