Inspecteur wijk

Inspecteur wijk

Ben jij bereikbaar, beschikbaar en aanspreekbaar? Wil je graag dicht bij de bevolking staan? Werk je graag samen met belangrijke partners en diverse stadsdiensten? Heb je goesting om wijkgerichte problemen aan te pakken en mee te zorgen voor een veiligere en leefbare buurt? Dan is een job als wijkinspecteur misschien wel iets voor jou.  

Ontdek hoe het is als wijkinspecteur

“Een beleefde en constructieve houding zijn belangrijk bij onze wijkwerking. Je ziet en hoort enorm veel en burgers zijn blij als je hen een luisterend oor of een oplossing kan bieden.”

“Na jarenlang op interventie te werken, koos ik voor de wijk waar de flexibele werktijden één van de voordelen is. Ik heb nu een goeie balans werk-privé en een geweldig team aan verscheidene collega’s die een verschil willen maken hier in de wijken in Oostende.”

“Ik koos voor de wijk voor het soort contact met de burger. Het is persoonlijker waardoor de problemen binnen een wijk vaker worden herkend en sneller kunnen worden aangekaart. ‘De wijkagent’ van vroeger is mee geëvolueerd in een sterk veranderende maatschappij én een sterk veranderende politiewereld. De opportuniteiten liggen hier voor het grijpen.”

“Onze wijkwerking maakte recent een digitalisering door. Weg met de notitieblokjes en een stoffig imago. We staan terug dichter bij de bevolking en werken efficiënter. Of het nu met onze tablet is of op onze elektrische fietsen.”

Benieuwd naar onze wijkwerking? Kijk even mee!

JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.