Inspecteur interventie

Inspecteur interventie

Wil je een verschil maken en zijn actie, in gesprek gaan, oplossingen zoeken en resultaatgericht zijn jouw ding? Dan is inspecteur interventie misschien iets voor jou! Bekijk onze job in de kijker en kom er alles over te weten.

Ontdek hoe het is als inspecteur interventie

"Als je echt je steentje wil bijdragen aan de maatschappij, iets wil veranderen, iets negatiefs wil omzetten in iets positiefs en op die manier de burger ondersteunen dan is een job bij politie zeker iets voor jou."  

"Ik koos voor een job bij de politie uit een soort rechtvaardigheidsgevoel als er iets gebeurt. Je handelt uit een gevoel van idealisme, om bij te dragen tot een veilige maatschappij." 

"Vanaf de eerste interventie voelde ik me al part of the team. Je weet niet wat er gaat gebeuren als je ter plaatse aankomt, de situatie kan plots escaleren en je moet in enkele seconden een beslissing nemen hoe je het gaat aanpakken. Mijn hartslag steeg toen per direct." 

"We schermen in PZ Oostende voor elkaar, we schermen voor het uniform." 

Bekijk hier hoe de job eruit ziet

Om een beeld van het werk te krijgen, kan je een kijkje nemen op ons YouTube kanaal of in de volgende beeldfragmenten die werden opgenomen voor de opnames 'Helden van hier, Helden van hier: corona, Onder vuur.

JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.