Info op maat

Info op maat

Goesting om politielaarzen aan te trekken of om ons te komen ondersteunen in een administratieve functie maar nog een pak vragen over hoe eraan te beginnen? Ontdek hier ons aanbod 'info op maat'.


Volg een infosessie

Neem deel aan één van onze infosessies en kom alles te weten. Onze beroepenvoorlichters en personeelsdienst beantwoorden veelgestelde vragen over de selectieprocedure, de inhoud van de job, verloning, uren... Daarnaast krijg je ook zelf de kans om vragen te stellen.      

  • Infosessie operationele functies: september 2024
    Inschrijvingen nog niet geopend

Tot binnenkort?

  


Maak een afspraak met een beroepenvoorlichter

Wil je graag eens een babbel doen met een collega van ons? Maak een afspraak voor een 1-op-1 gesprek met een beroepenvoorlichter.
Zij kunnen je helpen met de voorbereiding van je selectietesten en een duidelijk beeld schetsen van hoe het is om aan de slag te gaan bij de politie. 

Maak een afspraak

 


Vraag een loonsimulatie

Wil je weten hoeveel je zou verdienen na je overstap naar politie Oostende? Dan kun je hier een loonsimulatie aanvragen.
Bezorg ons zo volledig mogelijke info voor een correcte simulatie. 

Loonsimulatie aanvragen

JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.